Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، معاون توسعه دامپزشکی کردستان اظهار داشت: با دستور مقام قضایی، ماهی فروش دوره‌گرد که اقدام به عرضه و فروش ماهی بصورت غیر بهداشتی در سطح شهرستان سنندج کرده بود به ۹۱ روز حبس تعزیری محکوم شد.

مصطفی رهبر افزود: در بازدید کارشناسان ستادی بهداشت عمومی اداره کل دامپزشکی کردستان از مراکز عرضه سطح شهر، ماهی فروش سیاری را که اقدام به عرضه و فروش غیر مجاز و غیر بهداشتی ماهی در معابر کرده بود را شناسایی و با تشکیل پرونده، به مراجع قضایی معرفی کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی ادامه داد: مقام قضایی اقدام فرد یاد شده را بخاطر تهدید علیه بهداشت عمومی از طریق عرضه غیر بهداشتی و غیر مجاز ماهی به مجازات ۹۱ روز حبس تعزیری محکوم کرد.

جریمه نقدی عامل کشتار غیرمجاز مرغ

مصطفی رهبر افزود: فردی که اقدام به کشتار و عرضه مرغ زنده در این شهرستان کرده بود با شکایت واحد حقوقی اداره کل دامپزشکی به مراجع قضایی معرفی شد .

وی گفت: مقام قضایی پس از بررسی پرونده، بدلیل تهدید علیه بهداشت عمومی فرد خاطی را به پرداخت ۶ میلیون ریال جریمه نقدی جایگزین ۶ ماه حبس تعزیری در حق صندوق دولت محکوم کرد.

جلسه ستاد پیشگیری و کنترل بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان

 جلسه ستاد استانی پیشگیری از آنفلوانزای فوق حاد پرندگان به ریاست معاون سیاسی امنیتی اجتماعی استانداری کردستان برگزار شد.

مدیرکل دامپزشکی کردستان با اشاره به مخاطرات بیماری و لزوم آمادگی همه جانبه در مواجهه با کانون های احتمالی تاکید کرد: در سال جاری و تاکنون موردی از بیماری در استان گزارش نشده است.

مجتبی ورمقانی افزود: اداره کل دامپزشکی کردستان آمادگی کامل برای پیشگیری و مقابله با این بیماری را دارد.

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری هم با  درخواست هماهنگی و همکاری همه جانبه دستگاه های عضو ستاد تاکید کرد به منظور پیشگیری از بروز بیماری و مدیریت بحران، اطلاع رسانی لازم از طریق فرمانداری و بخشداری به دهیاری های استان انجام شود.

 محمد ابراهیم زارعی همچنین بر لزوم آموزش همگانی به اقشار جامعه و هشدار های بهداشتی به تشکل‌های مرغداری استان تاکید کرد.

برچسب‌ها کردستان ماهی محمد ابراهیم زارعی استانداری کردستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کردستان ماهی کردستان ماهی استانداری کردستان دامپزشکی کردستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۰۸۷۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۲ میلیارد قطعه بچه میگو در استان بوشهر تولید می‌شود

به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، مهدی تنگستانی مکان از آغاز فصل پرورش میگو در اراضی ساحلی استان بوشهر خبر داد و گفت: مراکز تکثیر تولید لارو و بچه میگو در نقاط مختلف استان بوشهر فعالیت خود را آغاز کرده‌اند.

وی با اشاره به واردات ۲۶ هزار مولد میگوی خارجی SPF به کشور برای تولید بچه میگو، افزود: در کنار مولد خارجی، ۲۵ هزار مولد داخلی هم در تولید لارو و بچه میگو فعال شده است.

مدیرکل دامپزشکی استان بوشهر اظهار کرد: در بازدید‌های انجام شده این مولد‌ها پست لارو‌های قوی میگو تولید کرده‌اند که می‌تواند در تولید میگوی پرورشی مطلوب کمک قابل توجهی کند.

وی با تاکید بر این‌که مقابله با بیماری میگو با مشارکت پرورش‌دهندگان امکان‌پذیر است، گفت: بیماری میگوی پرورشی امسال هم مانند سال‌های گذشته وجود دارد و باید با همکاری تولیدکنندگان، این بیماری مهار و کنترل شود.

تنگستانی مکان یادآور شد: در این راستا بخش دولتی تمهیدات و آموزش‌های لازم و شرایط قرنطینه‌ای، زیستی و بهداشتی که نقش مهمی در مهار و کاهش مخاطرات بیماری میگوی پرورشی دارد را به تولیدکنندگان میگو ارائه کرده است.

وی ردیابی بیماری میگوی پرورشی را از دیگر برنامه‌ها اعلام و اظهار کرد: مولد‌ها و پست لارو‌های میگو تا کنون سالم هستند ولی برای مهار و جلوگیری از شیوع بیماری، مدیریت آب استخر، تولید و توزیع غذای بچه میگو و استفاده از تجهیزات از سوی پرورش‌دهنده این آبزی ضروری است.

مدیرکل دامپزشکی استان بوشهر با بیان این‌که کارشناسان دامپزشکی در کنار تولیدکنندگان میگو در مراکز پرورشی هستند، اضافه کرد: همکاری کارشناسان دامپزشکی با پرورش‌دهنده میگو در همه سطوح وجود دارد تا ان‌شاءالله تولید مورد نظر در سال جاری محقق شود.

وی جابه‌جایی و ذخیره‌سازی بچه میگو در استخر پرورشی را بر اساس مجوز دانست و تاکید کرد: لاروریزی و ذخیره‌سازی در استخر پرورشی نباید بیش از مجوز تعیین شده از سوی دامپزشکی و کد اتحادیه پرورش‌دهنده میگو و شیلات برای هر مزرعه باشد.

دیگر خبرها

  • ساماندهی بهداشتی اسکله‌های صیادی و محصولات شیلاتی استان بوشهر
  • مجازات ۸۴۰ میلیون ریالی برای عرضه دارو‌های دامی تقلبی در اشنویه
  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما
  • ۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند
  • برگزاری اولین اردوی جهاد دامپزشکی در خرم‌دره
  • کاهش فواصل بهداشتی تولید را افزایش می‌دهد
  • امحای ۲۰۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد در میاندوآب
  • بیش از ۲ میلیارد قطعه بچه میگو در استان بوشهر تولید می‌شود
  • تسلط مرد ماهی فروش به انگلیسی
  • طعم شیرین افزایش تولید با کاهش فواصل بهداشتی