Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز سه‌شنبه ایرنا به نقل از روابط عمومی این اداره کل دراین اطلاعیه آمده است: با توجه به نقش دامپزشکی در تامین سلامت فرآورده‌های خام دامی از جمله انواع ماهی و آبزیان، لازم است شهروندان در تهیه ماهی مورد نیاز خود، صرفا به خرید از مراکز مجاز و تحت نظارت دامپزشکی روی آورده و به هیچ وجه از افراد دوره گرد و خودروهای عرضه کننده ماهی، خرید نکنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"با توجه به نظارت دامپزشکان و کارشناسان دامپزشکی، ماهی‌های موجود در مراکز مجاز، تحت نظارتهای بهداشتی و شرعی بوده و با مجوز بهداشتی دامپزشکی عرضه می شود که این موارد مهم در عرضه ماهی توسط افراد دوره گرد و خودروهای فاقد هویت، مخدوش بوده و عمدتا با تخلفاتی همراه است."

در ادامه این اطلاعیه آمده است: به دلیل حفظ و تامین ایمنی غذایی شهروندان و زائران آستان ملائک پاسبان رضوی از ایشان درخواست می‌شود تا هرگونه تخلف در عرضه ماهی از جمله موارد یاد شده را با شماره ۱۵۱۲ یا سامانه پیامک ۳۰۰۰۰۱۵۱۲ اطلاع رسانی کنند تا برخوردهای قانونی لازم صورت پذیرد.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی مشهد ماهی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی مشهد ماهی وزارت جهاد کشاورزی مشهد ماهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۵۱۴۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار دامپزشکی زرند درباره بیماری تب کنگو

علی لطفعلی پور گفت: تب کریمه کنگو بیماری ویروسی مشترک بین انسان و دام است،  ویروس بیماری توسط گزش کنه آلوده و یا از طریق تماس با خون و لاشه دام آلوده، به انسان منتقل می‌شود.

 وی افزود: این بیماری شیوع بالایی در بین دامداران، دامپزشکان و کارکنان دامپزشکی، سلاخان، قصابان و کارکنان کشتارگاه، پزشکان، پرستاران و کارکنان بیمارستان‌ها، کشاورزان و اشخاصی که با دام سر و کار دارند مشاهده می‌شود.

وی تصریح کرد: بیماری در فصل‌های گرم سال از اواخر فروردین تا اواخر شهریور (زمان رشد و تکثیر کنه‌ها) شیوع پیدا می‌کند.

رئیس دامپزشکی زرند بیان کرد: این بیماری با رعایت نکات بهداشتی و راهکار‌هایی از جمله استفاده از دستکش و ماسک در هنگام تماس، ذبح دام و خرد کردن گوشت، خودداری از له کردن کنه با دست یا روی بدن دام،رعایت ‏اصول ایمنی کار به منظور جلوگیری از بروز خراش پوستی و تماس آن با ترشحات دامی، انجام سم‌پاشی‌های ادواری دام و جایگاه، کشتار دام در کشتارگاه‌های مجاز، تهیه ‏گوشت از مراکز مجاز تحت نظارت دامپزشکی، خودداری از خرید و مصرف گوشت بازرسی نشده و فاقد مهر و برچسب دامپزشکی، خودداری از کشتار دام به صورت غیر مجاز و خارج از کشتارگاه، و نگهداری گوشت تازه در دمای ۴ درجه سانتی‌گراد یخچال به مدت ۲۴ و جگر به‌مدت ۴۸ ساعت قابل پیشگیری است. 

وی گفت:با توجه به این که ویروس در برابر حرارت حساس است به افراد توصیه می‌شود از مصرف جگر خام و نیم پخته خودداری کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • متقاضیان خرید خودرو بخوانند/ قیمت خودروهای وارداتی در سامانه یکپارچه اعلام شد + جزییات
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • ۶۲ نوزاد غرب خراسان رضوی از سقط نجات یافتند
  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما
  • کاهش فواصل بهداشتی تولید را افزایش می‌دهد
  • چه کسانی خودروهای وارداتی برقی را خواهند خرید؟
  • امحای ۲۰۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد در میاندوآب
  • هشدار دامپزشکی زرند درباره بیماری تب کنگو
  • طعم شیرین افزایش تولید با کاهش فواصل بهداشتی
  • امحای ۲ تن انواع مواد غذایی غیرقابل‌مصرف در میاندوآب